Náš tým

Riccardo Lucque

Riccardo Lucque


Svou gastronomickou kariéru odstartoval v 16 letech. Od roku 1993 pobýval devět let v Anglii, kde pracoval v restauraci Zafferano. V Londýně se stal výkonným šéfkuchařem řetězce pěti italských restaurací. Svoji kariéru přenesl také na nějakou dobu do New Yorku. Od roku 2002 žije v Praze, kam přišel původně jako šéfkuchař restaurace Square. O tři roky později otevřel svoji první restauraci Aromi v Mánesově ulici. Následovala La Finestra in Cucina , bistra La Bottega a škola vaření Laboratorio.

Radek Hasman

Radek Hasman

Vystudoval střední hotelovou školu v Ondříčkově ulici v Praze. Po zakončení studia nastoupil do hotelu Ambasador, kde působil dva roky a získával cenné zkušenosti, aby se posléze mohl přesunout do nejlepších podniků v Praze. Pracoval v restauracích Flambé, Bellevue a také v Hotelu Palace. V roce 2002 nastupil jako Chef de Partie do restaurace Square společnosti Kampa Group, kde se potkal s Riccardem Lucquem. Netrvalo dlouho a byl povýšen do pozice Sous Chef. Když v roce 2005 Riccardo Lucque otevřel svou restauraci Aromi, stal se Radek jejím šéfkuchařem. Se svým týmem v restauraci Aromi získal sedmkrát po sobě ocenění Michelin Bib Gourmand.Každý rok spojuje příjemné s užitečným a navštěvuje již pravidelně michelinské restaurace Da Alceo, Il Piastrino, Urbino dei Laghi v Itálii a restauraci Ottolenghi v Londýně. V současné době pracuje jako výkonný šéfkuchař všech Riccardových bister La Bottega di Finestra, Gastronomica, La Bottega Express, Bistroteka a La Bottega Tusarova. 

Lukáš Pospíchal

Lukáš Pospíchal
general manager

pospichal@amanoprague.cz

Petr Pecka

Petr Pecka
chef

pecka@amanoprague.cz

Tomáš Hochman

Tomáš Hochman
manager

hochman@amanoprague.cz