7. 11. Michelin night | Lucio Pompili & Riccardo Lucque

Michelinský šéfkuchař Lucio Pompili, Il maestro & Riccardův učitel i dobrý přítel přijede do Prahy, aby uvařili jedinečné menu. Lucio, majitel restaurace Simposium Quattro Stagioni společně s Riccardem a týmem Amana 7. listopadu předvedou své umění a uvaří degustační menu. 

Čeká nás večer plný skvělého jídla, vína a radosti. Těšte se na michelinský zážitek.

Amuse bouche

Wagyu svíčka

Domácí sýr a kaviár ze pstruha

Foie gras pralinka, Amaretto a jablko

FRANCIACORTA BRUT ANIMANTE - Barone Pizzini 0,07 l

Cibulová polévka s telecími játry, rozinky

Giallo del Filare Marche Bianco IGT 2021

Tagliatelle ve vývaru z kapouna, bílý lanýž

Sauvignon blanc Marche Sauvignon

Paccheri Marchigiana

Greppo Di Sotto Marche Sangiovese IGT

Jelení hřbet s rozmarýnem a jalovcem, bramborovo-jablečné pyré

Li Cante Marche Rosso IGT 2019

Variace sýrú

Settonce Marche Rosso IGT 2019

Ricotta a višně

 Settonce Marche Rosso IGT 2019



Degustační menu 3450 Kč / osoba

Vinné párování 1650 Kč / osoba